Deprem Son Dakika Haberleri / Son Dakika Elazig Da Deprem Son Bilanco Aciklandi Guncel Haberleri : Afad'dan yapılan son dakika açıklamasında 4 kişinin hayatını.

Afad'dan alınan bilgilere göre yerin 8,1 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem saat 10.32'de oldu. Kandilli rasathanesi verilerine göre saat 12.48'te antalya'nın manavgat ilçesinde 3.3 büyüklüğünde bir. Isparta haberlerini en hızlı bir şekilde sadece son32.com da bulabilirsiniz. Depremin merkez üssünün datça'ya uzaklığı 42,98 kilometre. Afad, saat 14.04'te merkez üssü kütahya'nın altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

03.03.2021 13:37 | son güncelleme: Son Dakika Haberleri Igdir Da Deprem 12 Agustos 2020 Kandilli Rasathanesi Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri
Son Dakika Haberleri Igdir Da Deprem 12 Agustos 2020 Kandilli Rasathanesi Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri from www.ulusal.com.tr
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.44'te merkez üssü ninotsminda bölgesi olan 4,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. İzmir'den son dakika haberi geldi. Afad, ege denizi datça açıklarında saat 01.50'de 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. son depremler 26 ocak 2021 salı günü ülke genelinde meydana gelen depremlerin şiddetlerini ve merkez üslerini gösterdi. — afad deprem (@depremdairesi) august 31, 2021. İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı twitter'dan yaptığı açıklamada "kütahya'nın altıntaş ilçesinde saat 14.04'te 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Türkiye'de son dakika deprem haberleri anlık olarak afad ve kandilli tarafından paylaşılıyor. Isparta, spor, i̇lçe, sdü, siyaset, eğitim, sağlık, tarım haberleri son32.com da.

Tunceli deprem haber ile ilgili bütün haberleri, ayrıca tunceli deprem'in en son dakika haber, durum ve gelişmelerini bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Sabah saatlerinde akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir'den son dakika haberi geldi. Saat 15.38'de kaydedilen deprem afad'da göre yerin 7,6 km derinliğinde oldu. Antalyaspor başkanı mustafa yılmaz, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ege denizinde muğla datça açıklarında art arda 3.9 ve 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. deprem sonrası tsunami uyarısı da yapıldı. Denizli'nin honaz ilçesinde deprem meydana geldi. Kütahya altıntaş'ta 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan son dakika açıklamasında depremin 6.6 büyüklüğünde olduğuna yer verildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. son dakika | vanatu adasında 6,8 büyüklüğünde deprem! Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afad'dan yapılan bilgilendirmeye göre, sarsıntı saat 19.01'de ve 17,60 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Merkez üssü kars'ın akyaka ilçesine yaklaşık 28 kilometre mesafede olan depremin 7,51 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. son dakika haberi.ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Denizli'nin honaz ilçesinde deprem meydana geldi. Türkiye'de son dakika deprem haberleri anlık olarak afad ve kandilli tarafından paylaşılıyor.

Ege denizinde muğla datça açıklarında art arda 3.9 ve 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En Hizli Sondakika Haberleri Deprem
En Hizli Sondakika Haberleri Deprem from www.marastelevizyonu.com
03.03.2021 13:37 | son güncelleme: son dakika deprem haberine göre osmaniye düziçi'nde deprem meydana geldi. son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasında 4 kişinin hayatını. Afad tarafından yapılan son dakika açıklamasında depremin 6.6 büyüklüğünde olduğuna yer verildi. Kandilli verilerine göre suriye'de meydana gelen 5.3 şiddetindeki deprem diyarbakır, mardin ve batman'da da. Avrupa deprem ajansı afganistan'ın kunduz bölgesinde önce 4,2 sonrasında 5 şiddetinde iki depremin meydana geldiğini açıkladı. Ege haber ile son dakika ulusal, ekonomi, siyaset, magazin, bölgesel ve tüm i̇zmir haberleri

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.44'te merkez üssü ninotsminda bölgesi olan 4,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Isparta, spor, i̇lçe, sdü, siyaset, eğitim, sağlık, tarım haberleri son32.com da. Merkez üssü kars'ın akyaka ilçesine yaklaşık 28 kilometre mesafede olan depremin 7,51 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Datça açıklarında 5 büyüklüğünde deprem! Depremin derinliği 7,16 kilometre olarak ölçüldü. Kütahya altıntaş'ta 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. son dakika haberine göre, ege denizi datça açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. "kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 15.38'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasında 4 kişinin hayatını. Kütahya 'nın altıntaş ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, saat 14.04'te merkez üssü kütahya'nın altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Tunceli deprem haber ile ilgili bütün haberleri, ayrıca tunceli deprem'in en son dakika haber, durum ve gelişmelerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. İzmir'den son dakika haberi geldi. Meydana gelen deprem ankara, eskişehir, afyon gibi çevre illerden hissedildi.

Abd'nin alaska eyaletinde 8.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. deprem ankara, eskişehir, afyon ve konya'dan da hissedildi. Alınan bilgilere göre kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı depremi hissettiklerini dair mesajlar. Afad'dan gelen son dakika verilerine göre;

son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son Dakika Istanbul Da Deprem Oldu Kandilli Rasathanesi Nden Istanbul Silivri Depremi Ile Ilgili Aciklama Geldi Son Dakika Haberler
Son Dakika Istanbul Da Deprem Oldu Kandilli Rasathanesi Nden Istanbul Silivri Depremi Ile Ilgili Aciklama Geldi Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Depremin 35 km derinlikte olduğu belirtildi. Alınan bilgilere göre kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Afad verilerine göre, kütahya'nın altıntaş ilçesinde saat 13:04 sıralarında 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı twitter'dan yaptığı açıklamada "kütahya'nın altıntaş ilçesinde saat 14.04'te 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Erzincan deprem haber ile ilgili bütün haberleri, ayrıca erzincan deprem'in en son dakika haber, durum ve gelişmelerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. 27 mayıs 2021 perşembe 06:50. Afad'dan yapılan açıklamada depremin yerin 8.92 km derinliğinde gerçekleştiği bildirildi. son dakika haber son dakika:

İzmir'den son dakika haberi geldi.

03.03.2021 13:37 | son güncelleme: Afad'dan alınan bilgilere göre yerin 8,1 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem saat 10.32'de oldu. son dakika haberleri arasında peş peşe deprem haberleri eklendi. Depremin, 8.75 km derinlikte meydana geldiği öğrenildi. Pendik'te vefa kıraathanesi sakinleri doğal afetlere karşı bilinçleniyor! Denizli'nin honaz ilçesinde deprem meydana geldi. İşte i̇stanbul'un koronavirüs aşı raporu: Afad'dan yapılan açıklamada depremin yerin 8.92 km derinliğinde gerçekleştiği bildirildi. Tunceli deprem haber ile ilgili bütün haberleri, ayrıca tunceli deprem'in en son dakika haber, durum ve gelişmelerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. Ege haber ile son dakika ulusal, ekonomi, siyaset, magazin, bölgesel ve tüm i̇zmir haberleri Da art arda deprem haberleri geldi. Erzincan deprem haber ile ilgili bütün haberleri, ayrıca erzincan deprem'in en son dakika haber, durum ve gelişmelerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. Meydana gelen deprem ankara, eskişehir, afyon gibi çevre illerden hissedildi.

Deprem Son Dakika Haberleri / Son Dakika Elazig Da Deprem Son Bilanco Aciklandi Guncel Haberleri : Afad'dan yapılan son dakika açıklamasında 4 kişinin hayatını.. Isparta'nın en büyük online haber sitesi, isparta haberlerinden anbean haberdar olabileceğiniz haber portalıdır. Gelen bilgilere göre bölggede şiddetli deprem oldu. son dakika haber son dakika: Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça'dan peş peşe deprem haberleri gelmeye devam ediyor.

Kütahya'nın altıntaş ilçesinde 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi deprem son dakika. Kandilli rasathanesi verilerine göre saat 12.48'te antalya'nın manavgat ilçesinde 3.3 büyüklüğünde bir.